HOME


Den oförtjänta nåden - Tredje söndagen före fastan

Mot målet Jag jagar mot målet för att vinna segerpriset, Guds kallelse till himlen i Kristus Jesus (Fil 3:14). Bestäm dig för att glömma det som ligger bakom: det vill säga, att inte ständigt tänka på och göra en massa av vad du har gjort, utan låt sinne vara helt inriktat på vad du behöver göra nu och framåt.


Sturellas fotoblogg: SPORT I BIBELN

Ni vet ju att alla löparna i en tävling springer men att bara en får priset. Löp då för att vinna det. Var och en som tävlar måste försaka allt – löparen gör det för en krans som vissnar, vi för en som aldrig vissnar. Jag har målet i sikte när jag löper, och jag slår inte i luften när jag boxas.


För att vinna priset – utöva självbehärskning jag löper mot målet för att vinna priset

Målet var Vecchias nionde för säsongen, vilket gör att han numera delar toppen av skytteligan med Elfsborgs Jesper Karlsson. - Det känns bra, det är kul att göra mål men det viktigaste är att laget vinner. Jag är glad att jag kan hjälpa laget att vinna matcher, säger Vecchia till Fotbollskanalen.


målet | Bjorkbloggen

För min del löper jag inte i blindo /inte utan att ha målet i sikte/”, bekänner Paulus. Han jagar – inte mot något ovisst mål – utan mot Guds stad, det nya Jerusalem och mot segerlönen, ”Guds kallelse till himlen i Kristus Jesus”. Guds sanna barn kan säga: ”Vi har inte till ögonmärke det som syns utan det som inte syns.


Images of jag Löper mot målet för att vinna Priset

Nu ska vi titta vidare på samma kapitel i Filipperbrevet ”… jag glömmer det som ligger bakom mig och sträcker mig mot det som ligger framför mig och löper mot målet för att vinna det pris där uppe som Gud har kallat oss till genom Kristus Jesus” ( Fil 3,14).


Tredje söndagen före fastetiden (Septuagesima

13 Bröder, jag menar inte att jag redan har gripit det, men ett gör jag: jag glömmer det som ligger bakom och sträcker mig mot det som ligger framför 14 och jagar mot målet för att vinna segerpriset, Guds kallelse till himlen i Kristus Jesus. 15 Det är så vi bör tänka, alla vi fullkomliga. Tänker ni fel i något avseende, skall Gud


KATOLSK OBSERVATÖR

Spring så att ni vinner det. Men alla som tävlar underkastar sig i allt hård träning - de för att vinna en segerkrans som vissnar, vi för att vinna en som aldrig vissnar. Jag löper alltså inte utan att ha målet i sikte. Jag boxas inte likt en som slår i tomma luften.


Hur kan jag bli förlåten och verkligen känna mig förlåten

På programmet stod parader, aktiviteter både för vuxna och barn, och olika tävlingar. En av tävlingarna var ett sängrally på huvudgatan, som radiostationen jag jobbade för hade anmält sig till. Jag blev en av de fem utvalda som skulle se till att KJNP (King Jesus North Pole) gick segrande ut ur denna tvekamp.


Följa Jesus - Dagen Livsstil jag löper mot målet för att vinna priset

[Jesus] har jag lidit förlusten av allt, och jag anser det som en hop avskräde, för att jagvinna Kristus.” ( Filipperna 3:8 ) Paulus sade med glädje nej till sådant som var av föga värde för att han skulle kunna fortsätta att säga ja till Gud.


SPURTA FRAMMÅT | Blogghelande jag löper mot målet för att vinna priset

13 Bröder, jag menar inte att jag redan har gripit det, men ett gör jag: jag glömmer det som ligger bakom och sträcker mig mot det som ligger framför 14 och jagar mot målet för att vinna segerpriset, Guds kallelse till himlen i Kristus Jesus. 15 Det är så vi bör tänka, alla vi fullkomliga. Tänker ni fel i något avseende, skall Gudclic per ingrandire
Via Lippo Vanni, 15 00133 Roma
G.R.A. uscita 18 (CASILINA)
tel. 06.20.22.908

info@centromaterassiroma.it

Italmarket.com

- Copyright? 1996